Studiomeiboom
Strategic and creative network agency

Studiomeiboom ben ik, Hans Meiboom, en een netwerk van specialisten. Studiomeiboom adviseert, programmeert, produceert en begeleidt projecten op het gebied van communicatie en transitie. Zowel in opdracht als op eigen initiatief. Onze expertise betreft conceptontwikkeling, (merk)strategie, branding, content-creatie, marketing, design en projectmanagement.

Klanten
Ik werk(te) voor en met diverse opdrachtgevers zoals NRC Media, kantoorinrichter Ahrend, VPRO, Randstad Groep, Rijkswaterstaat, Foam, TPG/Postnl, Wonam, CBRE, Stadsschouwburg Amsterdam, Humanistisch Verbond, woningcorporatie Ymere en de Gemeente Amsterdam.

Via mijn blog kun je inspiratie opdoen met ideeën die direct of indirect te maken hebben met onze expertise en werkveld.

Naast eigenaar van Studiomeiboom ben ik tevens zakelijk en creatief leider van Metro Movies en Bijlmerbios.

Visie en werkwijze
Uitgangspunt is het zoeken naar oplossingen die inspireren en engageren. Of het nu een merkconcept, campagne, huisstijl, evenement of op zich staande middelen en media zijn. Sterke merken en succesvolle communicatie zijn gebouwd op ideeën en verhalen die waarde toevoegen en verbinden.

Er zijn vele manieren om dit te realiseren, maar globaal wordt daarbij de volgende werkwijze gehanteerd:

Onderzoek en analyse
Wat is jouw verhaal? Waar liggen je ambities en wie zijn je potentiële klanten en concurrenten? In welke context opereer je? Enkele vragen die beantwoord moeten worden. Zo nodig in workshops en onderzoek onder klanten of doelgroepen.

(Merk)concept en strategie
Aan de basis ligt altijd een onderscheidend gedachtegoed of idee. Dit gedachtegoed of idee met ambities wordt vastgelegd in een (merk)concept met heldere uitgangspunten. Een bron van inspiratie en actie voor beleid, programmering, communicatie en (huis)stijl.

Uitwerking en toepassing
Het bewijs van je gedachtegoed en ambities. Met passende content in diverse vormen van media en design tot leven gebracht.

Evaluatie en advies
In een continu veranderende samenleving houdt het werken aan je gedachtegoed en ambities nooit op. Het blijvend delen van ervaringen en inzichten is essentieel voor het anticiperen op actuele ontwikkelingen.

Meer weten?
Bel +31 (0)6 53727653 of stuur een mail.