Studiomeiboom – creative agency.

Studiomeiboom ben ik, Hans Meiboom. Afhankelijk van de opdracht, de gekozen media of middelen werk ik samen met een team van diverse specialisten. Ik werk in opdracht en initieer eigen projecten in diverse gebieden van communicatie en creatie. Mijn expertise betreft conceptontwikkeling, branding, creative direction/consultancy, content creatie en design.

Hans_Meiboom

De rol die ik binnen een opdracht speel kan divers zijn. Ik werk zowel als conceptontwikkelaar, creative director/strategist en projectleider. Maar ook als fondsenwerver en programmeur. Ik geloof niet in hokjesgeest, maar wel in partnership en co-creatie.

Werkwijze – inspireren en engageren
Uitgangspunt is het zoeken naar oplossingen die inspireren en engageren. Sterke merken –dit kunnen ook producten of diensten zijn– en succesvolle communicatie zijn gebouwd op ideeën die waarde toevoegen en verbinden.

Om dit te realiseren hanteer ik de volgende werkwijze:

Onderzoek en analyse
Ik wil graag weten wat je identiteit is, waar  je ambities liggen en wie je potentiële klanten en concurrenten zijn? Enkele vragen die beantwoord moeten worden. Zo nodig in workshops en co-creatie.

(Merk)concept en strategie
Aan de basis ligt altijd een onderscheidend gedachtegoed of idee. Dit gedachtegoed of idee met ambities wordt manifest in een (merk)concept, een coherent verhaal met woorden, beelden en ideeën. Een bron van inspiratie en actie voor beleid, programmering, communicatie en (huis)stijl.

Uitwerking en toepassing
Het bewijs van je gedachtegoed en belofte. Middels diverse vormen van media en design tot uiting gebracht. Van een website, facebookpagina, abricampagne, krantenadvertentie tot flyer of film. Maar ook een tasje, lampfestival of event behoren tot de mogelijkheden.

Ik werk(te) voor en met diverse opdrachtgevers zoals NRC Media, Kantoorinrichter Ahrend, VPRO, Randstad Groep, Foam, Stadsschouwburg Amsterdam, Humanistisch Verbond en de Gemeente Amsterdam.

Naast eigenaar van Studiomeiboom ben ik tevens zakelijk en creatief leider van Metro Movies en Bijlmerbios.

Meer weten?
Bel +31 (0)6 53727653 of stuur een mail.