Studiomeiboom
Strategic and creative agency

Studiomeiboom ben ik, Hans Meiboom, en een team van specialisten. Ik adviseer, programmeer, produceer en begeleid projecten in diverse gebieden van communicatie en creatie waarbij ik geloof in partnership en co-creatie. Mijn expertise betreft (merk)strategie, concepting, branding, content-creatie, marketing, communicatie en design(thinking).

Via mijn blog kun je inspiratie opdoen met ideeën die direct of indirect te maken hebben met mijn expertise.

Team

Mensen waarmee ik samenwerk zijn o.a. Ben Minnema (productie), Chidi Nwosu (productie), Chloe Arkenbout (pr/communiatie/copy), Yve Baya (film), Elisabetta Agyeiwaa (film), Rosanne Schenk (ux-design) en Lesly Adu (fotografie).

Naast eigenaar van Studiomeiboom ben ik tevens zakelijk en creatief leider van Metro Movies en Bijlmerbios.

Klanten
Ik werk(te) voor en met diverse opdrachtgevers zoals NRC Media, kantoorinrichter Ahrend, VPRO, Randstad Groep, Foam, TPG/Postnl, Wonam, CBRE, Stadsschouwburg Amsterdam, Humanistisch Verbond, woningcorporatie Ymere en de Gemeente Amsterdam.

Visie en werkwijze
Uitgangspunt is het zoeken naar oplossingen die inspireren en engageren. Of het nu een merkconcept, campagne, huisstijl, evenement of op zich staande middelen en media zijn. Sterke merken en succesvolle communicatie zijn gebouwd op ideeën en verhalen die waarde toevoegen en verbinden.

Er zijn vele manieren om dit te realiseren, maar globaal wordt daarbij de volgende werkwijze gehanteerd:

Onderzoek en analyse
Ik wil graag weten wat jouw verhaal is? Wie ben je? Waar liggen je ambities en wie zijn je potentiële klanten en concurrenten? In welke context opereer je? Enkele vragen die beantwoord moeten worden. Zo nodig in workshops en onderzoek onder klanten of doelgroepen.

(Merk)concept en strategie
Aan de basis ligt altijd een onderscheidend gedachtegoed of idee. Dit gedachtegoed of idee met ambities wordt manifest in een (merk)concept met heldere uitgangspunten zoals een propositie en positionering. Een bron van inspiratie en actie voor beleid, programmering, communicatie en (huis)stijl.

Uitwerking en toepassing
Het bewijs van je gedachtegoed en ambities. Met passende content in diverse vormen van media en design tot leven gebracht. Van een website, facebookpagina, abricampagne, krantenadvertentie tot flyer of film. Maar ook een tasje, lampfestival of event behoren tot de mogelijkheden.

Meer weten?
Bel +31 (0)6 53727653 of stuur een mail.